“25 ARALIK GAZİANTEP’İN KURTULUŞUNUN YÜZÜNCÜ YILDÖNÜMÜ AFİŞ TASARIM YARIŞMASI” SONUÇLANDI! | İletişim Fakültesi | Hasan Kalyoncu Üniversitesi

İLETİŞİM FAKÜLTESİ

“25 ARALIK GAZİANTEP’İN KURTULUŞUNUN YÜZÜNCÜ YILDÖNÜMÜ AFİŞ TASARIM YARIŞMASI” SONUÇLANDI!

“25 ARALIK GAZİANTEP’İN KURTULUŞUNUN YÜZÜNCÜ YILDÖNÜMÜ AFİŞ TASARIM YARIŞMASI” SONUÇLANDI!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve T.C. Hasan Kalyoncu Üniversitesi İletişim Fakültesi işbirliği ile düzenlenen “25 ARALIK GAZİANTEP’İN KURTULUŞUNUN YÜZÜNCÜ YILDÖNÜMÜ AFİŞ TASARIM YARIŞMASI” ödülleri, düzenlenen ödül töreni ile sahiplerini buldu.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Onat Kutlar Salonu’nda gerçekleştirilen sergi ve ödül töreni büyük ilgi gördü. Gaziantep Valisi Davut Gül, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, HKÜ Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli, HKÜ İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gül Rengin Küçükerdoğan, Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürü Yasin Tepe, GBB Kültür ve Turizm Daire Başkanı Oya Alpay, GBB Gençlik ve Spor Daire Başkanı Zekeriya Efiloğlu ve davetliler, sergimize katıldı. Sergilenmeye hak kazanan tasarımlar, ilgililerin büyük beğenisini topladı.

Yarışmada; birincilik ödülünü “100 Yıllık Destan” adlı eseri ile Yusuf İslam Ölmez, ikincilik ödülünü “Kurtulduk” adlı eseri ile Hasan Taş ve üçüncülük ödülünü ise  “Madalya” adlı eseri ile Gökhan Koç aldı. Yarışmada dereceye girenlerin ödüllerini Gaziantep Valisi Davut Gül, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve HKÜ Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli takdim etti.