“Anuş” filmi ulusal ve uluslararası festivallerde boy gösteriyor | İletişim Fakültesi | Hasan Kalyoncu Üniversitesi

“Anuş” filmi ulusal ve uluslararası festivallerde boy gösteriyor

Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ), İletişim Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Deniz Telek’in yönettiği “Anuş” filmi, 15 Aralık 2020 salı günü, saat 20:00’da, 24. CineMaiubit Uluslararası Film Festivali’nde sinemaseverlerle buluşacak. Merkezi Romanya olan festivalde seçki alan filmlere erişim, “www.cinepub.ro” internet adresinden mümkün olacak. Gösterim sonrası, festivalin Facebook adresinden yayınlanacak olan bir canlı yayın vasıtasıyla bir soru-cevap söyleşisi gerçekleştirilecek.

Prömiyerini İtalya’nın önemli film festivallerinden biri olan 26. Film Festival Della Les-sinia’da yapan “Anuş”, CineMaiubit ile eş zamanlı olarak, Aralık ayı boyunca 45. Laceno D’oro Film Festivali, 7. Uşak Kısa Film Festivali ve 3. Dostluk Film Festivali’nde izleyicilerin ilgisine açık olacak.