Dijital Tasarım Akademisi "Doğa Temalı Fotoğraf Yarışması"nda Sergilenmeye Hak Kazanan Eserler Belli Oldu | İletişim Fakültesi | Hasan Kalyoncu Üniversitesi

Dijital Tasarım Akademisi “Doğa Temalı Fotoğraf Yarışması”nda Sergilenmeye Hak Kazanan Eserler Belli Oldu

Hasan Kalyoncu Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri tarafından TÜBİTAK 2209-A Projesi kapsamında düzenlediği Dijital Tasarım Akademisi “Doğa Temalı Fotoğraf Yarışması”nda sergilenmeye hak kazanan eserler belli oldu.

Sergilenmeye hak kazanan eserler, 16 Nisan saat 13.00’de Hasan Kalyoncu Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde sergilenecek. Dereceye giren öğrencilerin isimlerinin ilan edileceği sergide, ödül takdimleri de gerçekleştirilecek.

Sergilenmeye hak kazanan tasarımcıların bilgileri ve eser isimleri ise şu şekilde:
İsimler, alfabetik sırayla listelenmiştir.

Ahmet Onur Dağcı
Ahmet Samet Altınsoy