Öğrencimiz Nihat Vuran, Üstün Başarısıyla Dikkatleri Üzerine Çekiyor | İletişim Fakültesi | Hasan Kalyoncu Üniversitesi

Öğrencimiz Nihat Vuran, Üstün Başarısıyla Dikkatleri Üzerine Çekiyor

Fakültemizin 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Radyo, Televizyon ve Sinema bölümü birincisi olan Nihat Vuran, eğitim öğretim süreci boyunca göstermiş olduğu üstün performans ve başarılarıyla öğrenci arkadaşları ve öğretim kadrosu tarafından takdir edilmiştir.

Nihat Vuran, Sinema ve TV Topluluğu’nun başkanlığı görevini yürütmüş ve pek çok etkinliğe aktif olarak katılarak fakültemizin kültürel hayatına ve hafızasına önemli katkılarda bulunmuştur. Nihat Vuran’ın, Prof. Dr. Bülent Bahri Küçükerdoğan, Öğr. Gör. Mehmet Fatih Eminoğlu ve Dr. Öğr. Üyesi Deniz Telek ile birlikte güçlü bir ekip çalışması sonucunda ortaya çıkan filmi Salto Mortale ile pek çok ulusal ve uluslararası film festivalinde ödül almış, finalist olmuş ve gösterim seçkisine alınmıştır. Bu ödüller, göstermiş olduğu emek ve başarının bir göstergesidir.

Ödüller

1. Siirt Kısa Film Festivali, Kısa Film Yarışması, İbrahim Hakkı Özel Ödülü. 2022
  2. Adana Altın Koza Film Festivali, Ulusal Kısa Film Yarışması, Kurmaca Dalı, Özer Kızıltan Jüri Özel Ödülü. 2022

Finalist Olduğu Festival ve Yarışmalar

1. Erzincan Uluslararası Kısa Film Festivali, Kurmaca Film Yarışması, Finalist. 2022
  2. Kayseri Film Festivali, Ulusal Kısa Film Yarışması, Finalist. 2022
  3. Dostluk Kısa Film Festivali, Kısa Metraj Film Yarışması, Finalist. 2022
  4. Rotary Kısa Film Festivali, Kurmaca Dalı, Finalist. 2023
  5. Sinekültür Üniversitelerarası Kısa Film Yarışması, Kurmaca Dalı, Finalist. 2023

Gösterim Seçkisi

6th Alpavirama International Youth Film Festival, International Short Fiction, Official Selection. 2022

1. AFSAD Kısa Film Festivali, Gösterim Seçkisi. 2022
  2. Antep Kısa Film Festivali, Gösterim Seçkisi. 2022
  3. Bornova Kısa Film Günleri, Gösterim Seçkisi. 2022
  4. Ayancık Film Festivali, Kurmaca Film Bölümü, Gösterim Seçkisi. 2023

23. İzmir Kısa Film Festivali, Panorama Bölümü, Gösterim Seçkisi. 2022

Nihat Vuran, üstün gayretiyle fakültemizin öğrencilerine ilham veren bir örnek olmuştur. Başarıları, öğrencilerimizin de aynı hedeflere ulaşmaları için motivasyon kaynağı olacaktır. Kendisini tebrik ediyor, gelecekteki kariyerinde başarılar diliyoruz.