Genç İletişimciler Göbeklitepe’de | İletişim Fakültesi | Hasan Kalyoncu Üniversitesi

Genç İletişimciler Göbeklitepe’de

Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) İletişim Fakültesi öğrencileri 13.05.2019 tarihinde; Fotoğraf Atölyesi kapmasında Dünyanın bilinen en eski tapınma merkezi sayılan Göbeklitepe’ye gezi düzenledi. Fotoğraf atölyesi kapsamında düzenlenen etkinlikte öğrenciler Mimarisiyle Dünya Mirası Listesi’ne giren Göbeklitepe’yi  yakından inceleme fırsatı buldu.

Teknik geziye katılan Dr.Öğr.üyesi Yelda Yanat Bağcı,Öğretim Görevlisi Zehra Çiğdem Ulufer öğrencilere eşlik etti. Yapılan atölye çalışması sonucunda  öğrenciler kendi fotoğraf arşivlerine yeni eserler ekleme şansı yakaladılar. Atölyeden verimli ayrılan öğrenciler yeni bilgiler ve tecrübeler edinerek evlerine döndüler.

Atölye kapsamında öğrenciler Şanlıurfa Arkeoloji ve Mozaik Müzesi’ni ve Şanlıurfa’nın turistlik yeri olan Balıklıgöl’ü de gezme fırsatları oldu. Gezi sırasında müzede bulunan tarihi kalıntılar ve animasyon salonları öğrecilerin yoğun ilgisini çekti. Renkli görüntülerin çıktığı etkinlikte öğrenciler gezerek öğrendiler.