HKÜ İLETİŞİM FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİ "ŞEHRİN AYAKKABISINI SEN TASARLA" IDEATHONUNDA DERECE ALDI | İletişim Fakültesi | Hasan Kalyoncu Üniversitesi

İLETİŞİM FAKÜLTESİ

HKÜ İLETİŞİM FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİ “ŞEHRİN AYAKKABISINI SEN TASARLA” IDEATHONUNDA DERECE ALDI

HKÜ İLETİŞİM FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİ “ŞEHRİN AYAKKABISINI SEN TASARLA” IDEATHONUNDA DERECE ALDI

 

Gaziantep ve Şanlıurfa İlleri İçin Ortak Kullanım Tesisleri Hibe Programı, Getham: Girişimcilerin Merkezi Projesi kapsamında düzenlenen Şehrin Ayakkabısını Sen Tasarla Ideathonu 11-12 Haziran 2022 tarihlerinde Gaziantep GETHAM’da gerçekleşti. Uluslararası Göç Politikaları Geliştirme Merkezi ve TC. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından uygulanan ENHANCER programı kapsamında Avrupa Birliği tarafından finanse edilen, İpekyolu Kalkınma Ajansı, Karacadağ ve GETHAM tarafından desteklenen Ideathon’a Hasan Kalyoncu Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencilerinin oluşturduğu 2 takım dahil olmak üzere toplam 17 takım yarışmaya katıldı.

Ideathon süreci boyunca tüm takımlar kıyasıya mücadele ederek tasarımlarını ortaya koydular. 2 günün sonunda GETHAM Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Acıoğlu’nun da bulunduğu jüri ekibiyle takımların tasarımları ve fikirleri değerlendirildi. Hasan Kalyoncu Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon Sinema ve Görsel İletişim Tasarımı öğrencilerinin takımları, Gaziantep’e özgü geleneksel motifleri ve marka şehri oluşturan çizgileri tasarımlarına yansıtarak 3. ve 5.’lik ödüllerinin sahibi oldu.

Dereceye giren takımlarımız, mentörlük desteği alarak, tasarlamış oldukları ayakkabıların üretim sürecine dahil olacak.

HKÜ İletişim Fakültesi olarak, dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

 

Fotoğraf galerisi için TIKLAYINIZ.