HKÜ İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü'nden 'Açık Hava Sineması' Etkinliği | İletişim Fakültesi | Hasan Kalyoncu Üniversitesi

HKÜ İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü’nden ‘Açık Hava Sineması’ Etkinliği

Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra öğrencilerin stres düzeylerini azaltmak ve sosyal desteklerini artırmak amacıyla Hasan Kalyoncu Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü Başkanı Prof. Dr. Bülent KÜÇÜKERDOĞAN öncülüğünde Gaziantep Sabahattin Zaim Sosyal Bilimler Lisesi’ nde ‘Açık Hava Sineması’ etkinliği düzenlendi.  Etkinlik öncesi öğrencilere yapılan anket sonucunda seçilen filme  öğrencilerin, velilerin ve öğretmenlerin katılımları yoğundu.  “Yol Arkadaşım” adlı filminin perdeye yansıtıldığı etkinlikte, film gösteriminin izin aşamasında BKM ile işbirliği içerisinde olan ve film gösterimini sağlayan Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü Başkanı Prof. Dr. Bülent KÜÇÜKERDOĞAN hocamıza teşekkürlerimizi sunarız.