HKÜ İletişim Fakültesi'nde coşkulu buluşma | İletişim Fakültesi | Hasan Kalyoncu Üniversitesi

HKÜ İletişim Fakültesi’nde coşkulu buluşma

Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) – İletişim Fakültesi, 2022-2023 Güz eğitim-öğretim döneminde üniversiteye yeni başlayacak olan 1. sınıf öğrencileriyle, HKÜ Oryantasyon programı kapsamında coşkulu bir tanışmaya sahne oldu. Derslikler, Cep Sineması, Stüdyo, IMAC laboratuvarı ve HKÜ Radyo İstasyonu gibi fakültenin önemli eğitim alanları ve işliklerini gezen öğrenciler, fakültenin öğretim elemanları ile tanışıp sohbet ederek kendi görüşlerini, beklentilerini ve merak ettiklerini paylaştılar. Öğretim elemanları öğrencilere heyecanlı ve başarılı bir üniversite hayatı için ipuçları ve tavsiyeler vererek, iyi dileklerini öğrencilere ilettiler.

HKÜ İletişim Fakültesi olarak, üniversite hayatına yeni başlayan öğrencilerimize bir kez daha hoş geldiniz diyoruz.

HKÜ Radyo İstasyonu
İletişim Fakültesi Stüdyosu