HKÜ İletişim Fakültesi’nden Bilkent Üniversitesi PASO Film ve Dijital Medya Festivali’ne Katılım | İletişim Fakültesi | Hasan Kalyoncu Üniversitesi

İLETİŞİM FAKÜLTESİ

HKÜ İletişim Fakültesi’nden Bilkent Üniversitesi PASO Film ve Dijital Medya Festivali’ne Katılım

HKÜ İletişim Fakültesi’nden Bilkent Üniversitesi PASO Film ve Dijital Medya Festivali’ne Katılım

HKÜ İletişim Fakültesi’nden Bilkent Üniversitesi PASO Film ve Dijital Medya Festivali’ne Katılım

Bilkent Üniversitesi İletişim ve Tasarım bölümü tarafından bu yıl yirmincisi gerçekleştirilecek olan PASO Film ve Dijital Medya Festivali’ne, Hasan Kalyoncu Üniversitesi İletişim Fakültesi de, üç film ile katılım gösterecek.

Bilkent Üniversitesi İletişim ve Tasarım bölümü, sinemayı pandemi koşulları altında izleyicilerle buluşturabilmek amacıyla festivalin yirminci yılı adına açılacak olan “Caligari Stüdyosu”ndan kesintisiz olarak sürecek olan 24 saatlik bir canlı yayın gerçekleştirecek. Film gösterimlerinin yanı sıra medya ve sanat üzerine konuşma ve tartışmaların gerçekleştirileceği festivale, Ankara, Melbourne, New York, Berlin ve Stockholm gibi dünya ülkelerinden sanatçılar, öğrenciler ve akademisyenler katılım gösterecek.

12 Aralık 2020 tarihinde saat 12:12’de gerçekleştirilecek olan festivale, Hasan Kalyoncu Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden Dr. Öğr. Üyesi Deniz Telek, Macar yönetmen Béla Tarr tarafından yürütülen film atölyesinde üretilmiş olan “Tractatus” isimli filmiyle; Radyo, Televizyon ve Sinema (RTS) bölümü öğrencisi İsmail Kurt, “TRT Geleceğin İletişimcileri yarışması, Televizyon Yayıncılığı – Kısa Film” kategorisinde birincilik ödülü alan “Dönüşüm” isimli filmiyle;  Arş. Gör. Ufuk Gürbüzdal, yönetmen Çağlar Avcı ile birlikte çektiği “Panorama” isimli eseriyle katkı gösterecek. Festival, Bilkent Üniversitesi İletişim ve Tasarım Bölümü’nün Youtube kanalı olan “http://www.youtube.com/COMDBilkent” adresinden izleyicilerin katılımına açık olacak.