HKÜ Radyo “Eğitim Buluşmaları”na Ev Sahipliği Yaptı | İletişim Fakültesi | Hasan Kalyoncu Üniversitesi

HKÜ Radyo “Eğitim Buluşmaları”na Ev Sahipliği Yaptı

Milli Eğitim Bakanı Sayın Prof. Dr. Ziya Selçuk, dijital olarak gerçekleştirilen “Ziya Öğretmenle Eğitim Buluşmaları” kapsamında 1 Eylül’de Gaziantep’e seslendi. “Zoom” uygulaması vasıtasıyla gerçekleştirilen çevrimiçi buluşmada, Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğü ARGE Birimi Proje Koordinatörü İsmail Erdoğan, HKÜ Radyo stüdyosundan bakan Selçuk’a, Hasan Kalyoncu Üniversitesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile hayata geçirilen “Çocuk Radyosu” hakkında bilgiler sundu.

Covid-19 salgınının sosyal yaşamda yaratabileceği olası olumsuz etkileri hafifletmeyi ve aynı zamanda çocukların sanatla kurduğu ilişkiyi geliştirmeyi hedefleyen buluşmada, Hasan Kalyoncu Üniversitesi’nden birçok akademisyen söz alarak çeşitli katkılar gerçekleştirdi.