HKÜ VE GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN ORTAK “KADIN SANATÇILAR SERGİSİ” | İletişim Fakültesi | Hasan Kalyoncu Üniversitesi

HKÜ VE GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN ORTAK “KADIN SANATÇILAR SERGİSİ”

Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) İletişim Fakültesi, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Turizm Daire Başkanlığı iş birliği ve Türkiye’nin ilk, en geniş portföye sahip online sanat galerisi olan SanatGezgini.com’un katkılarıyla, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için birbirinden değerli ve anlamlı eserlerin yer aldığı “Kadın Sanatçılar Sergisi” gerçekleştirildi.  HKÜ İletişim Fakültesi’nden Öğr. Gör. Batu Duru, Öğr. Gör. Atiye Güner ve Öğr. Gör. Mehmet Vanlıoğlu’nun küratörlüğünde ve Prof. Dr. Bülent Küçükerdoğan ve sanatgezgin.com’dan Sayın Tülin Mumyakmaz danışmanlığında düzenlenen sergide; Çiler Süyev, Gülçin Anıl, Gülay Yüksel, Pınar Kalem, Dilek Ayebe, Şenay Arduç, Nurgül Ferahoğlu, Ekin Nayır ve Funda Tarakçıoğlu gibi sanatçıların eserleri sanatseverlerin beğenisine sunuldu.