HKÜ'DEN KARADAĞ ÜNİVERSİTESİ'NE EĞİTİM-ÖĞRETİM HAREKETLİLİĞİ | İletişim Fakültesi | Hasan Kalyoncu Üniversitesi

HKÜ’DEN KARADAĞ ÜNİVERSİTESİ’NE EĞİTİM-ÖĞRETİM HAREKETLİLİĞİ

Hasan Kalyoncu Üniversitesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Bilge Kalkavan hocamız 12 Mayıs 2023 tarihinde Misafir Akademisyen olarak davet edildiği, Karadağ Üniversitesi, Kotor Turizm ve Otel İşletmeciliği Fakültesi’nde “Cultivating Interpersonal Relations in Hotel Management through Action Research” konulu dersi verdi.

Öğrencilerle eğitim-öğretim kapsamında buluşan hocamız aynı zamanda üniversitemiz ile gelecekteki uluslararası işbirliği fırsatlarını da değerlendirdi. Hocamızı eğitim-öğretim kapsamında gerçekleştirdiği hareketlilikten ve üniversitemize olan katkılarından dolayı teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.