HKÜ’ye Dize Film Festivalinden Ödül | İletişim Fakültesi | Hasan Kalyoncu Üniversitesi

İLETİŞİM FAKÜLTESİ

HKÜ’ye Dize Film Festivalinden Ödül

HKÜ’ye Dize Film Festivalinden Ödül

Hasan Kalyoncu (HKÜ) İletişim Fakültesi, Görsel İletişim Tasarımı Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Deniz Telek Gaziantep Büyükşehir Belediyesine bağlı Gazikültür A.Ş. tarafından düzenlenen Gaziantep Dize Film Festivalinde “En İyi Müzik” kategorisinde ödül aldı.

“Anoush ile En İyi Film Müziği Ödülünü HKÜ’den Deniz Telek Aldı”

HKÜ İletişim Fakültesi birçok alanda önemli başarılarının altına imza atmaya devam ediyor. Uluslararası ve yurt içi ödüller alan, projeler yürüten HKÜ İletişim Fakültesi, ödüllerine bir yenisini daha ekledi. Gaziantep’te düzenlenen Dize Fim Festivalinde Dr. Öğr. Üyesi Deniz Telek “Anoush” filmine müzik tasarımı ile “En İyi Müzik” kategorisinde ödülünü aldı. Telek filminde kullanılan “Anush Knik” adlı eserin ise Hasmik Harutyunyan tarafından bestelendiğini belirtti.

“Dize Film Festivalinde Ödül Almak Beni Ziyadesiyle Onurlandırdı”

Dr. Öğr. Üyesi Deniz Telek eserinin festivalde ödül almasından büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek, “İletişim Fakültesi olarak yıl boyu birçok sanat sergileri, afiş tasarım yarışmaları, radyo tiyatrosu gibi çeşitli aktiviteler gerçekleştiriyoruz. Kariyerim boyunca çeşitli ödüllere layık görüldüm. Bu yıl ilki düzenlenen Dize Film Festivalinde ödül almak beni ziyadesiyle onurlandırdı. Ödülü Türkiye’de ilk Sinematek’in kurucusu Onat Kutlar’ın ruhuna adıyorum. Umarım bu ödül vesilesiyle Türkiye’de İlk Sinametek’in kurulduğu Gaziantep’te Sinematek Ruhu yeniden canlanır. Ödülümü ayrıca bu haber dolayısıyla üniversitem, fakültem ve öğrencilerime armağan ediyorum” dedi.