İletişim Fakültesinde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlandı | İletişim Fakültesi | Hasan Kalyoncu Üniversitesi

İletişim Fakültesinde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlandı

Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) Rektör Vekili Edibe Sözen’den HKÜ İletişim Fakültesi Öğretim Üyeleri ve Öğrencilerine 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Jesti

HKÜ İletişim Fakültesinde gerçekleşen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliğinde HKÜ rektör vekili Sn. Sözen; ‘’Tüm emekçi kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun, akademik alanda sayımız her geçen gün artıyor’’ dedi. Sözen konuşmasının ardından öğretim üyeleri ve öğrencilere karanfil dağıtarak katılımcıların Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.

Kadınlardan Kadınlara Notlar etkinliği büyük ilgi gördü

Etkinlik renkli karelere de sahne oldu. Öğretim üyeleri ve öğrenciler, renkli kâğıtlara günün anlam ve önemine binaen yazdıkları sözleri özel olarak düzenlenen, üzerinde “Kadınlardan Kadınlara Notlar” yazan bir panoya yapıştırdı.