Kadim Antep Evi’nde Bir Fotoğraf Sergisi: “Kesit” | İletişim Fakültesi | Hasan Kalyoncu Üniversitesi

Kadim Antep Evi’nde Bir Fotoğraf Sergisi: “Kesit”

Gaziantep’in en eski yerleşim bölgelerinden biri olan Bey Mahallesi’nde, Hasan Kalyoncu Üniversitesi ve İpekyolu Kalkınma Ajansı ortaklığıyla yenilenen 200 yıllık tarihi Antep evi, HKÜ Kültür ve Sanat Merkezi olarak yeniden hayat buldu.

Şubat 2020 tarihinde açılan HKÜ Kültür ve Sanat Merkezi Gaziantep’in tarihi sokaklarını kültürel, sanatsal ve eğitsel faaliyetlerle buluşturuyor. Merkezde Kasım ayı içerisinde gerçekleşecek ilk etkinlik ise, Güzel Sanatlar ve Mimarlık Fakültesi ve İletişim Fakültesi işbirliği ile tasarlanan KESİT isimli fotoğraf sergisi.

Eğitmen, sanatçı ve ödüllü bir foto muhabir olan Ertuğrul Balıkçıoğlu 1983 yılından günümüze uzanan yaklaşık 40 yıllık mesleki serüveninden bizlere ufak kesintiler sunuyor. Sergimizin kapısı, Kasım ve Aralık ayı boyunca misafirlerin ziyaretine açık olacak.

Ayrıca, sergilenecek olan fotoğraflara, Hasan Kalyoncu Üniversitesi İletişim Fakültesi’nin resmi internet sitesi olan if.hku.edu.tr adresinden de çevrimiçi olarak ulaşılabilecek.

Bellek, hatırlama, tanık olma ve zaman üzerine düşünmek için sergimize davetlisiniz.

Küratörler: Batu Duru- Mehmet Vanlıoğlu

Tasarımcı: Uğur Karalar