HKÜ İletişim Fakültesi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında “Kadınlardan Kadınlara Notlar’’ etkinliği düzenledi. | İletişim Fakültesi | Hasan Kalyoncu Üniversitesi

Hasan Kalyoncu Üniversitesi İletişim Fakültesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında “Kadınlardan Kadınlara Notlar” adında bir etkinlik düzenledi.

HKÜ Göç Araştırma Merkezi (KalMIREC) tarafından düzenlenen Yıldız Ramazanoğlu’yla “Türkiye’de Kadın Yazar Olmak” söyleşisinde HKÜ İletişim Fakültesi öğrencileri, katılımcıları kapıda karşılayarak özel olarak düzenlenen bir panoya notlar yazdırdı ve karanfil dağıttı. HKÜ rektör vekili Prof. Dr. Edibe Sözen’in de katıldığı etkinlik kapsamında rengarenk not kağıtlarına yazılan anlamlı ve özel notlar öğrenciler tarafından yoğun ilgi ile karşılandı.