Ödül Yolunda Bir HKÜ’lü | İletişim Fakültesi | Hasan Kalyoncu Üniversitesi

Ödül Yolunda Bir HKÜ’lü

Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ), İletişim Fakültesi, Radyo, Televizyon ve Sinema bölümü üçüncü sınıf öğrencisi İsmail Kurt, TRT (Türkiye Radyo Televizyon Kurumu) tarafından bu yıl altıncısı düzenlenen “Geleceğin İletişimcileri” yarışmasında ön elemeyi geçerek, “Televizyon Yayıncılığı- Kısa Film” kategorisinde finale kalmaya hak kazandı.

Üniversitemiz Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümünden Geleceğin İletişimcileri Yarışmasına Finalist

2015 yılından günümüze, Türkiye’de yer alan ve yurtdışında Türkiye ile işbirliği içerisinde olan üniversitelerin iletişim fakültelerinde lisans ve ön lisans derecelerinde öğrenim gören öğrencilerin katılımıyla gerçekleşen yarışmada 2020 finalisti olan Kurt’un kısa filmi, toplumsal yozlaşmayı kendisine konu ediniyor.  Özgün konusu ve görsel efektleri ile kısa film alanında ön plana çıkan “Dönüşüm” filmi, “Geleceğin İletişimcileri” festivalinin yanı sıra, diğer film festivallerinin kapısını zorlamaya devam ediyor. Öğrencimizi kutluyoruz.