Öğrencimiz İsmail Kurt, Antalya Film Festivali Yolunda! | İletişim Fakültesi | Hasan Kalyoncu Üniversitesi

Öğrencimiz İsmail Kurt, Antalya Film Festivali Yolunda!

Öğrencimiz İsmail Kurt, Antalya Film Festivali Yolunda

(İsmail Kurt)

Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) İletişim Fakültesi Öğrencisi İsmail Kurt’un yönettiği “Dönüşüm” adlı kısa film, 57. Altın Portakal Film Festivali’nde yarışmaya hak kazandı.

Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema bölümü öğrencisi İsmail Kurt’un sınıf arkadaşlarının desteği ile çektiği kısa film, özgün senaryosu ve başarılı görsel efekt tasarımı ile dikkat çekti. İstanbul’da gerçekleşen Anadolu Uluslararası Film Festivali’nde finalist olan “Dönüşüm”, Hırvatistan’ın köklü film festivallerinden 67. Pula Film Festivali’nde de gösterilecek.

Öğrencimize başarılar diliyoruz