Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü Öğrencilerinden Gaziantep Çocuk Hastanesi’ne Ziyaret! | İletişim Fakültesi | Hasan Kalyoncu Üniversitesi

Hasan Kalyoncu Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü 1. Sınıf öğrencileri, Sosyal Sorumluluk Projeleri adlı ders kapsamında Gaziantep Çocuk Hastanesinde ‘‘Hastane Animatörlüğü’’ adında bir etkinlik gerçekleştirmiştir. 9 Ocak 2019 tarihinde gerçekleşen etkinlik kapsamında öğrenciler hasta çocuklar ile birlikte oyun oynamış, şarkı söylemiştir. Çeşitli hayali kahramanların kostümlerini giyen öğrencilerimiz, zararsız yüz boyaları ile çocukların yüzlerini de boyamıştır.

Etkinlik, Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü öğrencisi Kevser Yıldız’ın sınıf öğretmeni olarak görev yaptığı, Seyrantepe’de bulunan Edebali İlkokulu’nda devam etmiştir. Burada da ilkokul öğrencileri ile keyifli bir zaman geçiren Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü öğrencileri, çalışmalarını saat 14:30’da tamamlamıştır.