Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü Öğrencisinden Yapay Zekâ İle İçerik Üretimi | İletişim Fakültesi | Hasan Kalyoncu Üniversitesi

Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü Öğrencisinden Yapay Zekâ İle İçerik Üretimi

Hasan Kalyoncu Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü öğrencisi olan Mert Can Altun yapay zekâ ile içerik üretti.

Günümüzde birçok alanda kullanılmaya başlayan ve birçok alana entegre edilen yapay zekâ, görsel-işitsel video tasarımlarının üretilmesinde sıklıkla kullanılmaya başlandığı görülmektedir.

Yapay zekâyı herhangi bir konuda doğru çalıştırmak için o konuyla ilgili bilgi sahibi olunması gerekiyor. Bununla birlikte kişilerin hayal dünyasına göre farklı içerikler de üretebiliyor.

Radyo, Televizyon ve Sinema bölümü öğrencisi Mert Can Altun, ihracat reklamlarının yapay zekâ yardımıyla kişiye özel şekillendirilmesi konusunu çeşitli görseller, görsel-işitsel video ve animasyon üretti.