2022 KURUM DIŞI STAJ DUYURUSU | İletişim Fakültesi | Hasan Kalyoncu Üniversitesi

2022 KURUM DIŞI STAJ DUYURUSU

İletişim Fakültesi öğrencilerinin yaz tatilinde gerçekleştirmesi gereken kurum dışı stajları için belirlenen tarihler şu şekildedir:

1. 30 Mayıs – 30 Haziran 2022
  2. 13 Haziran – 20 Temmuz 2022
  3. 18 Temmuz – 18 Ağustos 2022

Öğrencilerimiz, bu 3 tarih aralığından birini seçerek kurum dışı stajını gerçekleştirebilecektir.

Kurum dışı stajın başlatılabilmesi için öğrencilerin aşağıdaki belgeleri en geç 13 Mayıs 2022 saat 17.00’a kadar Arş Gör. Büşra EREN KARALAR’a ya da Arş. Gör. Ufuk GÜRBÜZDAL’a teslim etmeleri gerekmektedir.

1.SGK TAAHHÜTNAMESİ

EK 1: SGK TAAHHÜTNAME FORMU (SGK KAPSAMINDA DEĞİLİM)

Ek 2: SGK TAAHHÜTNAME FORMU (SGK KAPSAMINDAYIM)

2. ÇALIŞMAK İSTEDİĞİNİZ KURUM İÇİN İZİN BELGESİ

Staj yapılacak kurum için Bölüm / Danışman onayı ardından, Staj Başvuru Formunu kuruma imzalatıp onaylatmanız ve Bölüm / Danışmanınıza teslim etmeniz gerekmektedir. (Elden teslim edebilirsiniz ya da e-mail aracılığıyla pdf hallerini danışmanınıza gönderip, sonrasında aslını elden verebilirsiniz.)

Sorularınız için Görsel İletişim Tasarımı bölümü öğrencileri busra.eren@hku.edu.tr ; Radyo, Televizyon ve Sinema bölümü öğrencileri ise ufuk.gurbuzdal@hku.edu.tr adreslerine ulaşabilirsiniz.

Not: Staj ile ilgili tüm belgelere ise aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Staj