25 ARALIK GAZİANTEP’İN KURTULUŞUNUN YÜZÜNCÜ YILDÖNÜMÜ AFİŞ TASARIMI YARIŞMASI SERGİ VE ÖDÜL TÖRENİ DUYURUSU | İletişim Fakültesi | Hasan Kalyoncu Üniversitesi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Hasan Kalyoncu Üniversitesi İletişim Fakültesi’nin birlikte düzenlediği “25 ARALIK GAZİANTEP’İN KURTULUŞUNUN YÜZÜNCÜ YILDÖNÜMÜ AFİŞ TASARIMI YARIŞMASI”nda sergilenmeye hak kazanan eserler, 27 Aralık 2021 saat 10.00’da Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu Onat Kutlar Sahnesinde sergilenecektir. Ayrıca, dereceye giren eser sahiplerinin ödül takdimleri de gerçekleştirilecektir. Sergilenmeye hak kazanan tasarımcıların bilgileri ve de eser adları şu şekildedir:

İsimler, alfabetik sırayla listelenmiştir.

A*a U***OY Gaziantep gelecegini 100 yil once verdigi milli birlik ve mucadele ile yazdi
A***t H***n A*AR Zerdali Çekirdeği
A***t K****LI “Kahramanlar Geçidi”…
A***t K****LI Destan