İLETİŞİM FAKÜLTESİ 2020/2021 GÜZ DÖNEMİ EĞİTİMİ DUYURU | İletişim Fakültesi | Hasan Kalyoncu Üniversitesi

İLETİŞİM FAKÜLTESİ 2020/2021 GÜZ DÖNEMİ EĞİTİMİ DUYURU

İLETİŞİM FAKÜLTESİ 2020/2021 GÜZ DÖNEMİ EĞİTİMİ

DUYURU

Üniversitemiz, 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Güz döneminde hibrit (karma) eğitim modelini uygulayacağını açıklamıştır.

Fakültemizde, bu bağlamda, her bölümde derslerimizin yaklaşık %40’ı tümüyle uzaktan eğitimle yapılacaktır. Kalan derslerimiz (yaklaşık %60) ise, kampüste Üniversitemiz Pandemi Kurulu’nun kararıyla her türlü hijyen tedbirleri alınmış olarak, yüz yüze yapılacaktır.

Yüz yüze derslerin yürütülmesinde sanal sınıflar da kullanılacaktır. Bu noktada öğrencilerimize iki tercih sunulacaktır:

• Kampüse gelerek yüz yüze eğitime katılmak,
  • Kampüste yüz yüze yapılacak dersleri uzaktan eğitim olanaklarıyla (sanal sınıf) eşzamanlı ancak mekandan bağımsız olarak takip etmek.

Eğitim, öğrencilerin aktif katılımlarını desteklemeye yönelik yöntemlerle ve karşılıklı etkileşimli biçimde yürütülecektir.

Güz dönemi eğitimin detayları ve olabilecek her türlü değişiklik, anında ve eksiksiz biçimde Dekanlığımız tarafından yapılacak duyurularla ve Fakültemiz sosyal medya sayfalarından yapılacak bilgilendirmelerle en kısa sürede sizlere aktarılacaktır.

Bizim için, sizlerin sağlığı önemlidir. Sevgilerimle.

25 Eylül 2020

Prof. Dr. Gül Rengin Küçükerdoğan