İletişim Fakültesi'nde Akran Eğitimiyle Öğrenciler Dijital Tasarım Becerileri Kazanıyor | İletişim Fakültesi | Hasan Kalyoncu Üniversitesi

İletişim Fakültesi’nde Akran Eğitimiyle Öğrenciler Dijital Tasarım Becerileri Kazanıyor

Hasan Kalyoncu Üniversitesi İletişim Fakültesi, öğrencilerine pratik deneyim kazandırmak amacıyla akran eğitimi programı düzenliyor. Görsel İletişim Tasarımı 3. sınıf öğrencisi olan Berkay Ellek, temel Adobe Photoshop ve Adobe Illustrator dersleriyle öğrencilere rehberlik ediyor.

Hasan Kalyoncu Üniversitesi İletişim Fakültesi Görsel İletişimi Tasarımı bölümü 3. Sınıf öğrencisi Berkay Ellek, her hafta öğrenci arkadaşlarına dijital tasarımın temel prensiplerini öğretiyor. Amacı, öğrencilerin Photoshop ve Illustrator gibi grafik tasarım programlarına hakim olmalarını sağlamak ve bu alanda yetkinlik kazanmalarına yardımcı olmak. Bu akran eğitimi ile öğrenciler, pratik becerilerini geliştirme yolunda önemli bir adım oluşturup, onların grafik tasarım programlarına hakimiyetlerini artırarak sektöre daha hazır bir şekilde adım atmalarına olanak tanıyor.