KADMER ‘’ KADINA KARŞI ŞİDDET ‘’ PANELİ BÜYÜK KATILIM İLE GERÇEKLEŞTİ | İletişim Fakültesi | Hasan Kalyoncu Üniversitesi

KADMER ‘’ KADINA KARŞI ŞİDDET ‘’ PANELİ BÜYÜK KATILIM İLE GERÇEKLEŞTİ

Hasan Kalyoncu Üniversitesi tarafından düzenlenen 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü için düzenlenen Panele İletişim Fakültesi Öğr. Üyesi Batu DURU moderatörlüğünde gerçekleşti.

Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Türkay DERELİ’nin Kadına Yönelik Şiddete Karşı Önemini belirten konuşmalarından sonra Prof. Dr. Feyza DOYRAN ‘’BAYAN MI? KADIN MI? ‘’ adlı sunumunda cinsiyetçi söylemlerden dilin kötü kullanımı ve kültürel kodlamalardan konuşma gerçekleştirdi. Dr. Öğr. Üyesi Ali Tanju Sarıgül ise Kadına Karşı Şiddetin hukuk ve ceza maddelerini anlatan sunumları ile devam eden panel, diğer panelist hocaların sunum ve konuşmaları ile sona erdi.

‘’Kadına Karşı Şiddet’’ Panelinde Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Türkay DERELİ, Rektör Yardımcısı ve İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gül Rengin KÜÇÜKERDOĞAN, KADMER Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Zeynep ÖZGÜNER Panelistler Doç. Dr. Eda DİNERİ, Prof. Dr. Feyza DOYRAN, Dr. Öğr. Üyesi Ali Tanju SARIGÜL ve çok sayıda öğrenciler katılım sağladı.